Visie en Doelstelling

OFF

Doelstelling de Zwingeltjes:

De Zwingeltjes hebben als doel een veilige en vertrouwde opvangsituatie te bieden in een huiselijke, gezellige omgeving en goede sfeer op een verantwoorde wijze. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. De Zwingeltjes beschouwt ieder kind als uniek, want zoals u denkt en doet is er maar een.

Daarom willen de Zwingeltjes ervoor zorg dragen elk kind individueel op te voeden en het een eigen plek te geven. Daarnaast willen we het kind graag meer bieden. Te denken valt aan de persoonlijke ontwikkelingen, kinderen ontmoeten en leren omgaan met andere kinderen.

Hierbij spelen ouders/verzorgers een onmisbare schakel, want zij geven ons aan waar hun wensen en grenzen liggen in de omgang en opvoeding van het kind.

Visie de Zwingeltjes:

De Zwingeltjes streven erna om een veilige en vertrouwde opvangsituatie te bieden in een huiselijke, gezellige omgeving en goede sfeer op een verantwoorde wijze. Een opvangsituatie die aansluit op de thuissituatie, maar de thuissituatie ook aanvult door kinderen te prikkelen en hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dit vraagt om kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

This post was written by , posted on maart 21, 2014 vrijdag at 12:01 pm

Comments are currently closed.