Nieuwsbrief

OFF

Nieuwsbrief KDV en BSO de Zwingeltjes bv September 2014

Inleiding:

Hallo Allemaal..
We kijken terug op 5 positieve maanden. De meeste van jullie weten het al, dat we zijn uitgebreid met kinderopvang van 0 tot 12 jaar, en zijn we gestart op 1 juni met de peuteropvang. We hebben weer een aantal nieuwe inschrijvingen voor de kinderopvang en peuteropvang. In totaal zijn er nu 35 kinderen ingeschreven bij de Zwingeltjes bv.

Wat is er allemaal gebeurd:
De nieuwsbrief heeft even op zich laten wachten maar komt nu dan wat uitgebreider. We hebben gewerkt aan het thema de lente/zomer, onderzee en zijn begonnen met herfst. Thema herfst is natuurlijk omdat de herfst weer begonnen zijn en zullen in dit thema leuke dingentjes gaan doen. Ook is Maaike inmiddels bevallen van een zoontje Yustin. Per 22 okt zal Maaike weer te zien zijn op de groep.
Ook verwelkomen we Eefke Smit, sommige van u hebben Eefke inmiddels gezien. Zij is gestart op 19 sept bij Kinderopvang de Zwingeltjes bv.

We verwelkomen: Dylan, Vajen, Dévana, Bram, Evy, Finn, Lieve, Sam, Seb, Evie, Jaap,Maud, Maud, Yustin, Eva
Nieuwe locatie Fijnaart:
Zoals de meeste van u al gehoord heeft gaan we ook beginnen in Fijnaart.
Het adres is daarvan Voorstraat 15 4793 ET Fijnaart. We hopen per 1 december 2014 er van start te gaan. Maaike van kouteren en Eefke Smit zullen daar de verzorging van de kinderen op zich nemen. Eén dag in de week zal ook Melissa naar die locatie gaan. Welke dag dat zal zijn weten we op dit moment nog niet.

De groep:
Hoera de school is weer begonnen. Dat betekend dat de grote weer naar school gaan en de peuters weer naar de peuteropvang. De activiteiten die nu op het programma staan zijn:knutselen over herfst en Halloween, koekjes bakken, eten maken met de kinderen van de kinderopvang.

Oproep aan ouders:
Wij willen u erop attenderen dat u uw kinderopvangtoeslag binnen 3 maanden moet aanvragen bij de belastingdienst.

De Oudercommissie:
De Oudercommissie, bestaat nu uit 3 leden. Hier verwelkomen we Astrid Kruijthoff. Natuurlijk kunnen ze altijd extra hulp gebruiken, dus mocht u het leuk vinden om zich bij hun aan te sluiten, neem dan contact op met Monique den Hollander of Ursula van Dijk. Mocht U zich afvragen hoeveel tijd dit per jaar kost, dan kunt U met deze vraag terecht bij de oudercommissie.

Voorzitter: Ursula van Dijk
Penningmeester: Monique den Hollander – Ardon
Secretaris: Astrid Kruijthoff

Aangemeld hebben zich, Ilona Ijseldijk – van Rossum en Ursula Goosens

Nieuwsbrief BSO de Zwingeltjes bv Februari 2014

Inleiding

Hallo Allemaal

Wat is januari snel voorbij gegaan. Terugkijkend op een positieve maand, met veel nieuwe inschrijvingen voor incidentele opvang. Er zijn nu 19 kinderen ingeschreven bij de Zwingeltjes.

Wat is er allemaal gebeurd?
We hebben gewerkt aan het thema winter , daarna zijn we gestart met veel aandacht voor de carnaval. Vanaf donderdag mogen de kinderen carnavalskleding meebrengen, in de namiddag mogen ze de kleding aan doen om samen met ons een uurtje aandacht te schenken aan carnaval.

We verwelkomen:

De groep:
De eerste week van maart is het voorjaarsvakantie. Onze weekplanning voor deze week, maandag knutselen met de kinderen . Dinsdagochtend broodjes bakken en dinsdagmiddag naar de optocht in Zevenbergen. Woensdag knutselmiddag . Donderdagochtend koekjes bakken, donderdagmiddag vrij spelen of knutselen. Vrijdag gaan we pizza bakken met de kinderen. Na de voorjaarsvakantie gaan we beginnen met het thema Lente, aan het eind van de maand gaan we werken met het thema pasen.

Oproep aan ouders:
Wij willen u erop attenderen dat u uw kinderopvangtoeslag binnen 3 maanden moet aanvragen bij de belastingdienst.

De Oudercommisie:
De Oudercommisie, bestaat nu uit 2 leden. Natuurlijk kunnen ze altijd extra hulp gebruiken, dus mocht u het leuk vinden om zich bij hun aan te sluiten,neem dan contact op met Monique den Hollander of Ursula van Dijk. Volgende nieuwsbrief zal er een klein verslagje zijn van de OC

Categories: Nieuwsbrief
This post was written by , posted on maart 18, 2014 dinsdag at 3:41 pm

Comments are currently closed.